Over Ed Schalke

Ed Schalke startte in 2002 met zijn gelijknamige bedrijf. Vanuit een antieke boerderij in De Lier ging hij zich richten op het repareren en reviseren van verschillende typen tuinbouwmachines en het onderhoud ervan op kwekerijen. In 2010 werd speciaalbouw aan de activiteiten toegevoegd en ging Ed Schalke ook maatwerk bieden. Het bedrijf groeide uit tot specialist in afleversystemen, transportbanden, oppotmachines, verpakkingslijnen en grondsystemen.

Persoonlijke benadering en meedenken met de opdrachtgever vormen het signatuur van Ed Schalke. De afgelopen jaren groeide het bedrijf hard en maakte Ed Schalke een sterke professionalisering door. Eind 2019 werd dan ook de intrek genomen in een gloednieuw bedrijfspand in Maasdijk. Met een energiek team van monteurs, tekenaars, ontwikkelaars en back office medewerkers beschikt Ed Schalke momenteel over een groep mensen die zich onderscheiden door klantgerichtheid, creativiteit en oplossingsgerichtheid. Het bedrijf bedient zowel industrie, agrarisch en andere sectoren.

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Geen doel zonder een plan. Zo staan we erin bij Ed Schalke. Laten we kennis maken en stap voor stap jouw wensen in kaart brengen.

projecten
Contact